Stokke Steps kinderstoel review

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Huis, tuin en wonen

Tenzij je houdt van maaltijden vol opwinding en gevaar, zijn kinderstoelen een noodzaak. Veel goedkopere exemplaren zullen het werk doen, maar als je kleintje er geruime tijd in gaat doorbrengen om zelfstandig te leren eten, wil je misschien investeren in een comfortabelere stoel met handige aanpassingen, die met je kind meegroeit.

Toen we begonnen met ons eerste kind, besloten we om de Stokke Steps kinderstoel aan te schaffen en sindsdien heeft hij ons meer dan 4 jaar gediend! Er zijn zoveel dingen die we leuk vinden aan Steps. Hij is zo licht, maar toch voelt hij heel stevig aan en wiebelt hij niet zoals veel goedkope kinderstoelen. Wie eet er graag met bungelende voeten, toch? Steps heeft een voetsteun met 5 standen die super eenvoudig te verstellen is zonder gereedschap. Het heeft een verstelbare rugleuning om jonge en kleine baby's goed te ondersteunen. Wat ik erg fijn vind aan deze Stokke kinderstoel is dat het kind niet van de stoel naar beneden glijdt – in tegenstelling tot veel andere hoge stoelen. Oh, ik moet ook het plastic bakje noemen dat geen openingen heeft waar het eten vast kan komen te zitten. Ik hou gewoon van hoe snel en gemakkelijk het is om schoon te maken.

Het beste aan Steps is dat het met het kind meegroeit. Je kunt het met of zonder dienblad gebruiken of naar je eettafel brengen. Voor kinderen ouder dan 3 jaar kan hij worden omgebouwd tot een eetkamer- en bureaustoel. Zoals u ziet is dit een investering voor jaren! Ik kan niet ontkennen dat Stokke Steps superhandig is en maaltijden gemakkelijker maakt (voor zowel de baby als de ouders). Maar het heeft echt een scherpe prijs. Dus is het de hype echt waard? Of moet u liever uw geld sparen en een goedkoper alternatief kiezen? In mijn Stokke Steps kinderstoel review ga ik deze vragen beantwoorden.

stokke steps kinderstoel

Welke combinatie kiezen?

Dit stijlvolle kwaliteitsproduct kost je meer dan veel kinderzitjes, maar rechtvaardigt zijn prijs door zich aan te passen naarmate je kind groeit. Stokke kinderstoelen hebben een welverdiende reputatie.

De Steps is er in drie versies genaamd: Complete, Chair en High Chair.

Ik heb de volledige versie, die een reeks accessoires bevat, maar niet de wipstoel die hem geschikt maakt voor gebruik vanaf de geboorte.

Als je kind al te oud is voor het babyzitje, of als je het blad niet nodig hebt, heb je misschien niet de volledige versie nodig. In plaats daarvan zou je kunnen kiezen voor de kinderstoel of stoelversie.

Volledige versie bevat: